Pubers


Soms merk je dat het op school niet lekker gaat, je hebt problemen thuis of je zit gewoon met jezelf in de knoop. Wij helpen je graag verder.

Online begeleiding en face-to-face

De Puberpedagogen weten dat de puberteit een periode is waarin veel gebeurt. In je lijf, maar ook in je hoofd. Je moet veel keuzes maken en in je bovenkamer is het soms al zo’n chaos. Wij helpen je graag door steun en overzicht te bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen ontdekken wat jouw unieke talenten zijn.

Ook kun je ons, in samenspraak met je ouders, inschakelen voor hulp bij problemen op het gebied van studiekeuze, geld, ruzie thuis en nog veel meer. Na een eerste gesprek met je ouders erbij kun je kiezen of je hulp wilt in de vorm van een persoonlijk gesprek, of dat je liever gebruik maakt van je eigen computer om met ons in contact te blijven.

Weerbaarheidstraining en zelfverdediging

Als je graag wilt leren hoe je beter voor jezelf op kunt komen en hoe je jezelf kunt verdedigen in lastige situaties, dan is een training weerbaarheid en zelfverdediging iets voor jou! Door middel van oefeningen, rollenspelen en andere uitdagende werkvormen ga je leren om steviger in je schoenen te staan.

Voor deze training zijn er meerdere deelnemers nodig (anders kun je namelijk niet oefenen), informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Training van 8 > 1; met een goed gevoel naar de brugklas

Ga jij volgend jaar de basisschool inruilen voor het voortgezet onderwijs? En vind je dat misschien best wel spannend? Dat is heel normaal, heel veel jongeren hebben dat gevoel. De Puberpedagogen hebben speciaal voor jullie, aanstaande brugklassers, een training ontwikkeld. In deze training leer je met behulp van oefeningen en spel wat je in de brugklas te wachten staat en hoe je jezelf daarop kunt voorbereiden.

Wij komen deze training graag geven bij jou op school. Praat er eens over met je juf of meester!

Terug